Violbuk

kr.110.00kr.150.00

Flot og spændende insekt, denne viol buk.
Lad violbukkens dybe blå lilla glans og elegante form blive en del af din daglige fornøjelse. Dette kunstværk er skabt til at bringe en bid af det danske forår og sommerskønhed indenfor. Den gør sig smukt på en hylde, en billedvæg, i en lille serie eller blot som en enkelt ramme på det rette sted.
Kig efter violbukken ude i naturen, særligt i nåleskove og nyd det fine farvespil i dens skjold.

Præsenteret i en smuk egetræsramme, passer den i hjem hvor naturen spiller en rolle, eller hvor der gerne må være en rar og rolig stemning. Flot i en serie med flere motiver der kan komplementerer hinanden, eller et udvalg af personlig betydning.

3 størrelser. Lille – mellem – stor. 5×5 – 7,5 x 7,5 – 10 x 10 cm . Vælg under varianter.
Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion. Flot gaveide.

Ser du ikke lige yndlings insekt, plante, dyr eller hvad du havde i tankerne, så kontakt os, så lover vi at se på mulighederne.

 

Violbuk - Callidium violaceum

Lad denne fine illustration blive en del af din indretning i hjemmet.  Det er en unik måde at tage naturen med ind og nyde naturens små vidundere hele året.
Violbuk bliver ca. 11 - 15 mm og lever hvor der er nåle træer. I nåleskove og også ved savværker. Desværre er der ikke så mange savværker tilbage som der var tidligere, men de findes. Den kommer frem i maj måned, lige når foråret er på sit højeste. Kan ses helt hen i begyndelsen august.  Læs mere om violbuk her

Farvespillet på rygskjoldet, den har sorte ben, er fantastisk, i det rette lys changere det mellem sort-lilla-turkis. Vælg dette kunst print og nyd det flotte farver indenfor og husk på turen i skoven hvor du så den i live. Et kunstprint fra Lund & Nielsen, giver stemning og hygge.

Vi printer på et papir af hamp eller agave, der er en del af en naturel line papir serie, hvor papiret bliver fremstillet af materialer der belaster klima og naturen mindre. Papiret har samtidig en flot overflade der giver ekstra liv til printet, og passer rigtig godt til naturalistiske high-end illustrationer og kunst.

Husk at gå ud i naturen og skab dine egne oplevelser.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små lækre rammer i massiv egetræ. Alt produceret i Danmark.
3 størrelser. Lille - mellem - stor. 5x5 - 7,5 x 7,5 - 10 x 10 cm . Vælg under varianter.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop