Stigebuk

kr.110.00kr.150.00

Vores stigebuk-illustration er en ret nøjagtig udgave af dette fine insekt. Det viser hver detalje af dens unikke træk og bringer lidt af naturen med indenfor.
Stigebukken kan oftest ses i de danske skove fra forår til tidligt efterår. Kig efter den på din næste tur i skoven. Det smukke mønster gør stigebuk umulig at forveksle med nogen anden dansk træbuk.

Præsenteret i en smuk egetræsramme, er det et stykke af Danmarks natur, klar til at berige dit hjem. Flot i en serie med flere motiver der kan komplementerer hinanden, eller et udvalg af personlig betydning.

En mulig gaveide til natur- eller insekt entusiasten eller andre med glæde for dansk flora og fauna.
Tag naturen med indenfor og nyd den hele året.

Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion.

Flere størrelser. Nyd flotte og stemningsskabende illustrationer. Flot gaveide.
Ser du ikke lige yndlings insekt, plante, dyr eller hvad du havde i tankerne, så kontakt os, så lover vi at se på mulighederne.

 

Stigebuk

Opdag den fascinerende stigebuk, en mester i det skjulte liv i de danske skove, gennem vores detaljerede illustration. Denne nøjagtige gengivelse fanger hver en detalje af stigebukkens karakteristiske udseende, fra de imponerende antenner til dens elegante form. Vores illustration fremhæver skønheden og diversiteten af denne art, der trives i løvskov og oftest kan ses fra foråret til det tidlige efterår.
Indrammet i en fin, danskproduceret massiv egetræsramme, bliver stigebukken til et lille kunstværk med respekt for naturen og er en invitation til at udforske og værdsætte de naturskønne vidundere, Danmark har at byde på. Perfekt for naturentusiaster, der ønsker at bringe et lille stykke dansk natur indenfor, uden at gøre skade på naturen.
Læs mere om stigebuk her .

Nyd den stille elegance af stigebukken i dit hjem med en illustration, der fanger dens unikke træk og skønhed. Det er en perfekt måde at tilføje et naturinspireret touch til en billedvæg og samtidig fejre den dansk naturs alsidighed.

Vi printer på et papir af hamp eller agave, der er en del af en naturel line papir serie, hvor papiret bliver fremstillet af materialer der belaster klima og naturen mindre. Papiret har samtidig en flot overflade der giver ekstra liv til printet, og passer rigtig godt til naturalistiske high-end illustrationer og kunst.

Husk at gå ud i naturen og skab dine egne oplevelser.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små fine rammer.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop