Sørgekåbe

kr.110.00kr.150.00

Sørgekåbe sommerfugl

Sørgekåben er en af de fineste sommerfugle, efter min menig. Sørgekåben bærer sin dragt med en aura af mystik og skønhed, som om den er klædt til en ceremoni i naturens rige.
Denne sommerfugl, med sine store, mørke vinger, der er rammet ind af en strålende gul eller hvid kant, minder om en sørgekåbe fra gamle dage.
De blå prikker langs vingernes kant tilføjer et strejf af elegance, som om de er fint broderede perler. Når den folder sine vinger sammen, smelter den ind i skovens andre farver, en mester i forklædning, især når den sidder på træernes bark.

Denne sørgekåbe er et kunstprint af Lund & Nielsens egne fine tegninger. Perfekte til den sofistikerede boligindretning eller en gaveide til den modne kvinde eller den naturelskende vandre.
Her hos Lund & Nielsen kan du se og købe mange fine motiver fra den dansk natur. Originalerne sælges i vores galleri.
En mulig gaveide til natur, mad eller insekt interesserede. Fin i en boligindretning hvor en personlig  stil er i fokus.
Kombiner flere små rammer i flere størrelser, der er rigtig mange muligheder for at sammensætte de helt rigtige farver, motiver og indhold.

Prisen er incl. en massiv egetræsramme. 100% dansk produktion. Lækkert papir af naturmaterialer som hamp eller agave.
Ser du ikke lige yndlings insekt, plante eller dyr , så kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Sørgekåbe - Nymphalis antiopa.

Udseendet og farverne på sørgekåbens vinger tjener ikke kun til at give den dens navn, men også som en vigtig del af dens overlevelsesstrategi.
Når sørgekåben sidder stille med lukkede vinger, kan dens mørke farver hjælpe den med at blende ind i omgivelserne, som for eksempel på barken af træer, hvilket gør det sværere for rovdyr at opdage den.
Den lyse kant rundt om vingerne kan også fungere som et advarselssignal til potentielle rovdyr. Mange dyr forbinder lyse og kontrastfulde farver med giftighed eller en ubehagelig smag, hvilket får dem til at tøve med at angribe.
De mørke vinger kan også hjælpe sommerfuglen med at absorbere sollys og varme op i køligere vejr, hvilket er vigtigt for dens aktivitet og overlevelse, især i de tidlige forårs- og sene efterårsmåneder.

Sørgekåbens unikke udseende og de funktioner, dens farver tjener, afspejler den dybe tilpasning og de komplekse interaktioner, som sommerfugle har med deres miljø.

Det er også en mulighed at tage naturen med indenfor, gennem vores unikke akvarel illustrationer. Her er det sørgekåben, kombiner til en lille serie med tre forskellige sommerfugle eller andet fra vores store udvalg.
Prisen er incl. ramme og kunstprint på godt papir. Farverne er holdbare i mange år frem.

Sådan får du flere sommerfugle i din have

Ville du gerne have flere sommerfugle i din egen have ?
Det handler om levesteder. Skab levesteder i din have og så vender insekter og dyr tilbage. Ingen have er for lille eller for stor. Vi kan alle sammen være med til at gøre en forskel.
Gør du noget godt for sommerfuglene, gør du automatisk også noget godt for mange andre dyr.

Sådan gør du:
Vælg blomster til haven der blomstrer på forskellige tidspunkter. Sommerfugle dør af sult hvis ikke der er føde hen over hele perioden. Drop al gift og gødning i haven. Det ensretter hvilke blomster der vil trives og variationen bliver større.
Læs mere uddybende om mulighederne hos Danmarks naturstyrelse her.

Tænk på sommerfugle og insekter hele året. Lav vinterly. De overvintrer f.eks. i brændestabler, kvasbunker med små-grene og gamle træstammer.

Nyd naturen indenfor, hele året.

Tag naturen med indenfor, uden at skade den. Vælg en serie billeder fra Lund & Nielsen.
Dette billede er et kunstprint af vores egen original illustrationen.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen. Prisen er inc. ramme.
Disse små tiny rammerne passer ind rigtig mange steder. De er gode til at give stemning til boligindretningen og glæde til naturglade.

Nyd synet af Danmarks flora og fauna, der hjemme, i sommerhuset eller hvor det føles rigtigt.

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop