Porre

kr.110.00kr.150.00

Porre er en lidt almindelig og lidt undervurderet grøntsag. Burde den ikke få mere opmærksomhed?

Den er enkel, overkommelig, og tilfører retter en mild, men markant smag, hvilket gør den til en favorit i mange retter som supper, saucer, og stuvede grøntsager.
Ernæringsmæssigt er porren lav i kalorier, men rig på vitaminer og mineraler, hvilket understøtter en sund kost.

Dens robusthed gør den nem at dyrke i forskellige klimaer, hvilket sikrer en pålidelig forsyning af friske ingredienser året rundt. De vokser rigtig fint i Danmark.
Porren repræsenterer en perfekt balance af smag, ernæring, og bekvemmelighed, hvilket gør den til en værdifuld, men ofte overset, ingrediens i dagligdagens køkken.
Hos os er porresuppe altid et hit.

En lille serie med flere af hverdagens frugt & grønt, det vil været et hit hos mange. Dem der skal overraskes eller dem der allerede er glade ved det næsten botaniske udtryk og de fine egetræsrammer. Et fint udtryk der passer godt ind i mange hjem.

Gaveide til mad entusiasten eller andre med glæde for gode råvarer.
Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion. Eco certificeret papir.
3 størrelser.  Rammen er 10×10 cm – 7,5 x 7,5 cm eller 5 x 5 cm. Samme ramme i flere størrelser, så de passer sammen.

Ser du ikke lige din yndlings grøntsag, plante, insekt eller .. ?
Kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Porre.

Porren, kan nok godt kaldes en af køkkenets hverdagshelte, og den fortjener et øjeblik i rampelyset – ikke for pomp og pragt, men for sit stille bidrag til vores måltider.
En porre er ikke prangende, ikke svær at finde, og bestemt ikke dyr. Men dens værdi i køkkenet er stor. Den tilfører en mild, men alligevel markant smag til retter, som gør den til en favorit i alt fra supper til saucer og stuvede grøntsager. Det er den slags ingrediens, der ikke dominerer en ret, men som man savner, når den ikke er der.
Porresuppe er et hit i vores køkken.

Ernæringsmæssigt giver porre også noget til bordet. Den er lav i kalorier, men rig på vitaminer som A, C, og K, samt mineraler som jern og magnesium. Den bidrager til en sund kost, uden at man behøver at tænke for meget over det. En håndfuld porrer kan forbedre en rets ernæringsprofil, samtidig med at den tilføjer smag.

Dyrkningsmæssigt er porren også ganske ligetil. Den kan gro i mange klimaer og er robust over for mange af de udfordringer, som kan plage andre grøntsager. Der er sommerporre og vinterporre. Dette gør den til en pålidelig kilde til grønt året rundt, da den kan gemmes både i jordkuler og på marken. Er det ikke en drøm for enhver, der værdsætter friske ingredienser uanset sæson.

På en måde symboliserer porren den balance, mange af os søger i køkkenet: En balance mellem smag, ernæring og bekvemmelighed.

Så næste gang du står med en porre i hånden, overvej et øjeblik dens rolle i dit køkken. Det er måske ikke den mest omtalte eller glamourøse ingrediens, men dens bidrag er uundværligt.

Porre. En hverdagsgrøntsag der fortjener opmærksomhed. Faktisk er den jo egentlig også ret flot.

Dette billede er et kunstprint også kaldet giclee print, af vores egen original illustrationen af en tomat.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små fine rammer.

Vælg et insekt, en anden blomst, en svamp, en blomst, en grøntsag, eller en serie af fødevarer til køkkenet, du bestemmer og nyd synet af Danmark der hjemme, i sommerhuset eller hvor der lige er lidt plads og mulighed.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop