Poppelsommerfugl

kr.110.00kr.150.00

Poppelsommerfugl

Poppelsommerfuglens vinger er hovedsageligt sort og hvid. Det sorte danner baggrunden på vingerne, mens det hvide tegner mønstre af striber og pletter, der skaber et karakteristisk udseende. Langs vingernes yderkanter ses små, men iøjnefaldende blå pletter, som tilføjer et strejf af farve.
Disse nuancer spiller sammen på en måde, der gør poppelsommerfuglen både smuk og effektiv til at blende ind i omgivelserne.

Denne poppelsommerfugl er et kunstprint af Lund & Nielsens egne fine tegninger.
Prisen er incl. ramme i massiv eg, fremstillet i Danmark.
Perfekt gaveide til den naturinteresserede eller en billedvæg. De små størrelser er nemme at finde plads til. Passer til rigtig mange rum og boliger.
Her hos Lund & Nielsen kan du se og købe mange fine motiver fra den dansk natur. Originalerne sælges i vores galleri.
Kombiner flere små rammer i flere størrelser, der er rigtig mange muligheder for at sammensætte de helt rigtige farver, motiver og indhold.

Prisen er incl. en massiv egetræsramme. 100% dansk produktion. Lækkert papir af naturmaterialer som hamp eller agave.
Ser du ikke lige det insekt, plante eller dyr du havde i tankerne, så kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Poppelsommerfugl

I Danmark er poppelsommerfuglen ikke så almindelig. Den bliver hovedsageligt observeret i områder, hvor dens levesteder - poppeltræer og skovbryn - er bevaret. Dens tilstedeværelse markerer en sund biodiversitet, og dens observationer er ofte et højdepunkt for naturinteresserede. Værdsæt hvis du er så heldig at se en Poppelsommerfugl på din vej.

Poppelsommerfuglens mest iøjnefaldende træk er dens store, sort-hvide vinger, som udviser en slående kontrast. Dette markante mønster tjener ikke kun som en skønhedsgerning, men også som en overlevelsesstrategi. Der efterligner udseendet af mindre velsmagende arter og afskrækker dermed nogen af dem der vil ser den som føde.

Poppelsommerfuglen (Limenitis populi),  er kendt for sine imponerende vinge span, der kan nå op til 80 millimeter.
De voksne poppelsommerfugle ernærer sig primært af nektar fra blomster, mens larverne har en forkærlighed for poppelblade, hvilket har givet arten sit navn.

Vælg en fin egetræs ramme med et kunstprint af vores poppelsommerfugl og tag naturen med indenfor. De er så fine og skaber hygge og stemning. God som gaveide til et hjem hvor de vælger deres udsmykning med omhu.

Kombiner poppelsommerfugl med f.eks. en bille og en blomst, til en lille serie.
Prisen er incl. ramme og kunstprint på lækkert akvarel lignende papir. Farverne er holdbare i mange år frem.

Sådan får du flere sommerfugle i din have

Ville du gerne have flere sommerfugle i din egen have ?
Det handler om levesteder. Skab levesteder i din have og så vender insekter og dyr tilbage. Ingen have er for lille eller for stor. Vi kan alle sammen være med til at gøre en forskel.
Gør du noget godt for sommerfuglene, gør du automatisk også noget godt for mange andre dyr.

Sådan gør du:
Vælg blomster til haven der blomstrer på forskellige tidspunkter. Sommerfugle dør af sult hvis ikke der er føde hen over hele perioden. Drop al gift og gødning i haven. Det øger chancerne for hvilke blomster der vil trives og variationen bliver større, til glæde for insekterne.
Læs mere uddybende om mulighederne hos Danmarks naturstyrelse her.

Tænk på sommerfugle og insekter hele året. Lav vinterly. De overvintrer f.eks. i brændestabler, kvasbunker med små-grene og gamle træstammer.

Nyd naturen indenfor, hele året.

Tag naturen med indenfor, uden at skade den. Vælg en serie billeder fra Lund & Nielsen.
Dette billede er et kunstprint af vores egen original illustrationen.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen. Prisen er inc. ramme.
Disse små tiny rammerne passer ind rigtig mange steder. De er gode til at give stemning til boligindretningen og glæde til naturglade.

Nyd synet af Danmarks flora og fauna, der hjemme, i sommerhuset eller hvor det føles rigtigt.

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop