Knoldselleri

kr.110.00kr.150.00

Knoldselleri.

Smuk er den måske ikke. men på sin egne facon har knoldselleri bestemt en vis karisma.
Knoldselleri, også kendt som det mindre glamorøse medlem af sellerifamilien, er faktisk en kulinarisk skjult skat. Den kan magisk forvandle sig fra at være en ubetydelig knold til stjernen i dine supper, gryderetter, eller måske endda som en crunchy snack i en frisk salat. Og hvis du er til det kreative, hvorfor så ikke prøve den rå eller som en del af en lækker vegansk remoulade?

Knoldselleri vokser fint i Danmark, så det er bestemt en mulighed at vælge dansk. Er du heldig
er der en lokal gårdbutik som har dem økologisk.

En lille serie med flere af hverdagens frugt & grønt, det vil været et hit hos mange. Dem der skal overraskes eller dem der allerede er glade ved det næsten botaniske udtryk og de fine egetræsrammer. Et fint udtryk der passer godt ind i mange hjem.

Gaveide til mad entusiasten eller andre med glæde for gode råvarer.
Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion. Eco certificeret papir.
3 størrelser.  Rammen er 10×10 cm – 7,5 x 7,5 cm eller 5 x 5 cm. Samme ramme i flere størrelser, så de passer sammen.

Ser du ikke lige din yndlings grøntsag, plante, insekt eller .. ?
Kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Knoldselleri.

 

Med sit ofte knudrede og grove ydre kan knoldselleri vinde prisen for en af de mindre fotogene grøntsager. Det ser næsten ud som noget, en troldmand ville bruge i en eliksir. Som akvarel er den mere spændende. her kan leges med farvespil og toner.

Til trods for sit måske mindre tiltalende ydre, kan knoldselleri forvandle sig til en række delikate retter. Fra puréer og suppe til at være stjernen i en remoulade, dens alsidighed kan overraske mange.
Knoldselleri  har rejst verden rundt. Den er en hovedingrediens i køkkener fra Europa til Asien, hvilket viser, at man ikke skal dømme en grøntsag på dens udseende. Knoldselleri var kendt og anvendt tilbage i det antikke Middelhavsområde. Dens rejse gennem historien og evnen til at holde sig populær er ganske imponerende.

Dens evne til at optage smage fra hvad den tilberedes med gør knoldselleri til en slags kulinarisk kamæleon. Dette kan føre til sjove eksperimenter i køkkenet, hvor den kan ende med at spille hovedrollen i retter, man ikke havde forventet.

Forvirret ? Få ikke blandet blad selleri med knoldselleri. Det er to grøntsager den nemt forveksles på grund af navnet, men har meget forskellige anvendelsesmuligheder.

Til trods for dens robuste natur, er knoldselleri faktisk lidt krævende at dyrke, med en lang vækstsæson og behov for konstant fugtighed. Har du ikke lyst til at prøve kræfter med den i køkkenhaven, så vælg at have den på væggen i stedet.

Dette billede er et kunstprint også kaldet giclee print, af vores egen original illustrationen af en tomat.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små fine rammer.

Vælg et insekt, en anden blomst, en svamp, en blomst, en grøntsag, eller en serie af fødevarer til køkkenet, du bestemmer og nyd synet af Danmark der hjemme, i sommerhuset eller hvor der lige er lidt plads og mulighed.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop