Grøn sandspringer

kr.110.00kr.150.00

Sindssyg flot insekt. Kæmpestore øjne og store kæber. Dræber sine byttedyr med enzymer, ret specielt.
Kræver varme og kan godt lide sand. Find den på hede og ved strand arealer.
Den er uimodståelig for en farveglad akvarel maler. Dens metalliske farver er fantastiske.
Nogle kalder den Danmarks gepard, ved at den lurer og springer efter byttet. Prøv selv om du kan fange en, det er slet ikke så nemt.

Præsenteret i en smuk egetræsramme, er det et stykke af Danmarks natur der kun kan pynte i dit hjem. Flot i en serie med flere motiver der kan komplementerer hinanden, eller et udvalg af personlig betydning.

3 størrelser. Lille – mellem – stor. 5×5 – 7,5 x 7,5 – 10 x 10 cm . Vælg under varianter.
En mulig gaveide til have-, natur- eller insekt entusiasten eller andre med glæde for dansk flora og fauna.
Tag naturen med indenfor og nyd den hele året.

Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion.

Flere størrelser. Nyd flotte og stemningsskabende illustrationer. Flot gaveide.
Ser du ikke lige yndlings insekt, plante, dyr eller hvad du havde i tankerne, så kontakt os, så lover vi at se på mulighederne.

 

Grøn sandspringer

Den grønne sandspringer er metalgrøn med lange ben. På det varme sand udser den sig et insektbytte og fanger det i et langt flyve-spring. Håber du at få øje på den grønne sandspringer, er det en god idé at tage på udkig om sommeren, den kommer sjældent frem, før temperaturen er over 20 grader. Så vælg en dejlig sommerdag.
Dette lille insekt er en mester i at navigere i sandets udfordringer, en sand overlever, der bringer dynamik og farve til kystlandskaber og varme sandarealer, stier, grusveje, grusgrave og lignende.

Vores kunstprint illustrerer sandspringerens smidighed og skønhed, indrammet i bæredygtigt træ, og indfanger essensen af sommer ved havet med et strejf af naturens kunst. Dette lille kunstværk er ideelt for dem, der ønsker at bringe en følelse af sommerens energi og biodiversitet indenfor.
Lad denne fine illustration blive en del af din indretning i hjemmet.  Det er en unik måde at tage naturen med ind og nyde naturens små vidundere hele året.
Perfekt for dem, der ønsker at fejre naturens mangfoldighed og bringe en følelse af friskhed og frihed indenfor.
Vores grønne sandspringer-illustration, eventuelt i kombination med andre af vores skønne motiver fra den danske natur, er en unik måde at integrere kærligheden til stranden og havet og dens beboere i hverdagens rum.

Vi printer på et papir af hamp eller agave, der er en del af en naturel line papir serie, hvor papiret bliver fremstillet af materialer der belaster klima og naturen mindre. Papiret har samtidig en flot overflade der giver ekstra liv til printet, og passer rigtig godt til naturalistiske high-end illustrationer og kunst.

Husk at gå ud i naturen og skab dine egne oplevelser.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små lækre rammer i massiv egetræ. Alt produceret i Danmark.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop