Brun Bjørnespinder

kr.110.00kr.150.00

Brun Bjørnespinder er kendt for sit unikke udseende med hvidt og brunt girafmønster på for-vingerne og mariehønepletter på bagvingerne, hvilket fungerer som advarselsfarver.
Den bruger en særlig teknik mod flagermus ved at forstyrre deres sonar med lyde, hvilket beskytter den mod at blive spist. Brun Bjørnespinder er almindelig i Danmark og ses oftest om sommeren, hvor den flyver om natten, men den kan også ses hvilende i græsset om morgenen. Den lever i forskellige miljøer som skove, åbent land, og haver.

Præsenteret i en smuk egetræsramme, passer den i hjem hvor naturen spiller en rolle.
Flot i en serie med flere motiver der kan komplementerer hinanden, eller et udvalg af personlig betydning.

3 størrelser. Lille – mellem – stor. 5×5 – 7,5 x 7,5 – 10 x 10 cm . Vælg under varianter.
Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion. Flot gaveide.

Ser du ikke lige yndlings insekt, plante, dyr eller hvad du havde i tankerne, så kontakt os, så lover vi at se på mulighederne.

 

Brun Bjørnespinder

Vores kunstprint af bjørnespinderen inviterer naturen indenfor og tilbyder et nærbillede af en af de mindre kendte, men ikke mindre betagende aktører i den danske natur.

Dette kunstværk er perfekt som en del af en serie, hvor det kan komplementere andre motiver fra den danske natur, eller stå alene som et udtryk for personlig værdsættelse af naturens undere.
Det er en ideel gave til enhver, der værdsætter den skønhed og mangfoldighed, dansk fauna har at byde på – en måde at bringe en bid af Danmarks enestående natur ind i hjemmet.

Vores rammer er omhyggeligt udvalgt og fremstillet i Danmark for at sikre en høj kvalitet. Vores print er kunst print der holder i 100 år.
Uanset om det er til dig selv eller som gave, inviterer vores bjørnespinderprint til nyde naturens mangfoldighed, hele året.

Vi printer på et papir af hamp eller agave, der er en del af en naturel line papir serie, hvor papiret bliver fremstillet af materialer der belaster klima og naturen mindre. Papiret har samtidig en god overflade der passer rigtig godt til naturalistiske high-end illustrationer og kunst.

Alle print er reproduktioner af vores egne illustrationer.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen.
3 størrelser. Lille - mellem - stor. 5x5 - 7,5 x 7,5 - 10 x 10 cm . Vælg under varianter.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop