Solsikke

kr.110.00kr.150.00

Solsikke. 
Jeg elsker solsikker. Det er en fantastisk plante, der vokser på en sæson fra et lille frø til en flere meter høj plante med fantastiske blomster.
Martin har malet denne solsikke i naturlig størrelse. Solsikke blomsten er malet så midten viser det fibonaci møsnter, som solsikken skaber.  En kæmpe udfordring, hvor der ikke er plads til fejl undervejs.

Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion.
Ecocertificeret papir.

3 størrelser.  Rammen er 10×10 cm – 7,5 x 7,5 cm eller 5 x 5 cm. Samme ramme i flere størrelser, så de passer smmen.
Flot gaveide til de natur og have glade. Nyd flotte og stemningsskabende illustrationer i dit eget hjem.
Ser du ikke lige yndlings insekt, plante eller dyr , så kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Solsikke. Helianthus

Jeg elsker solsikker. Det er en fantastisk plante, der vokser på en sæson fra et lille frø til en flere meter høj plante med fantastiske blomster. Imponerende plante. Har du solsikker i haven ? måske har du lyst til at have en i stuen også.

Solsikker har en lang historie og optræder i mange kulturelle sammenhænge, hvilket giver anledning til en række anekdoter og historier. Her er nogle hvor solsikken spiller en hovedrolle.

Van Goghs Solsikker: En af de mest berømte anekdoter om solsikker relaterer til maleren Vincent Van Gogh, der malede en serie af solsikkebilleder i slutningen af 1880'erne. Disse malerier er blevet nogle af de mest genkendelige og elskede kunstværker i verden. Van Gogh så solsikker som symboler på håb og venskab og dedikerede en af solsikkekompositionerne til sin ven, maleren Paul Gauguin.

Solsikker i mytologi: I græsk mytologi er der en historie om en nimf ved navn Clytie, som blev forvandlet til en solsikke efter at have brugt dage på at stirre på solguden Helios, ulykkelig i sin kærlighed til ham. Dette forklarer, hvorfor solsikker drejer hovedet mod solen, da Clytie fortsat ser på sin elskede.

Solsikken som et symbol på fred: Under den kolde krig blev solsikken et symbol på en verden uden atomvåben. I 1996 plantede ukrainske, russiske, britiske og amerikanske børn solsikkefrø ved en ukrainsk interkontinental ballistisk missilbase, som var blevet afskaffet. Dette blev gjort som et tegn på håb om en fremtid uden atomvåben.

Disse anekdoter viser, hvordan solsikken har været en inspirationskilde og et symbol på skønhed, håb og fornyelse gennem tiderne.

Har du en god historie så samler vi på sådanne historier og skriver dem her på siden til gælde for mange.

Denne solsikke er et kunstprint også kaldet glicee print, af original illustrationen.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen. Miniprint er der altid plads til.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små fine rammer.

Vælg et insekt, en fisk, en svamp, en blomst, en grøntsag og ...................... du bestemmer,  i en lille serie og nyd synet af Danmark der hjemme, i sommerhuset eller hvor der lige er lidt plads og mulighed.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop