Rødspætte

kr.110.00kr.150.00

Rødspætte

Rødspætte er en fladfisk, der lever i de tempererede og kolde farvande i det nordlige Atlanterhav og i Østersøen. Den er let genkendelig på sin ovale form og de røde pletter på dens brunlige overside, hvilket også er oprindelsen til dens navn. Rødspætten lever på sand- og mudderbund, hvor den graver sig ned og lurer på bytte, som primært består af orme, småfisk og krebsdyr.

Den er populær blandt fiskere, og også i kulinariske, på grund af sit fine, hvide og magre kød, der har en mild og dejlig smag af fisk. Dansk fanget fisk er ofte virkelig lækkert.

Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion.
Ecocertificeret papir.

3 størrelser.  Rammen er 10×10 cm – 7,5 x 7,5 cm eller 5 x 5 cm.
Super cute med de her små tiny rammer.
Gaveide til lystfiskeren eller andre der værdsætter naturen og den der sætter pris på kvalitet.

 

Rødspætte i ramme.

Dette akvarelkunstværk bringer dig tæt på en af havet omkring Danmarks, faste beboer. Rødspætten er kendt og elsket af mange.

Dette er et kunstprint også kaldet giclee print, af original illustrationen.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er rigtig lækkert og har en flot overfladestruktur.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen.

Der er så meget spændende under havets overflade, i skovene og i haven.  Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen. Vælg f.eks. en fisk, en svamp og en sommerfugl  i en lille serie på tre og nyd synet af Danmarks dyreliv der hjemme, i sommerhuset, lysthuset eller hvor der er plads til de her tiny-rammer med inspirerende motiver.

Uanset om det er til dig selv eller som gave, er det skønt at kunne nyde fine  motiver hele året. Køb til lystfiskeren eller havbiologen eller bare fordi den er flot.
Måske den perfekte gave til den med særlig interesse for havet omkring Danmark.

Vi printer på et papir af hamp eller agave, der er en del af en naturel line papir serie, hvor papiret bliver fremstillet af materialer der belaster klima og naturen mindre. Papiret har en fin overflade der passer rigtig godt til naturalistiske kvalitets illustrationer og kunst.

Alle print er reproduktioner af vores egne illustrationer.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen.
3 størrelser.  Lille - mellem - stor. 5x5 - 7,5 x 7,5 - 10 x 10 cm . Vælg under varianter.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop