Kornblomst

kr.110.00kr.150.00

Kornblomst
Min mor ville så gerne have haft kornblomster i hendes brudebuket. Desværre var det ikke muligt pga årstiden, men kornblomsten havde alligevel en særlig plads i hendes hjerte. Måske kender du også en der elsker blomster og kornblomst i særdeleshed ?
Der er en tid hver sommer hvor især de økologiske marker lyser den fineste blå. Et fantastisk syn. Bring stemningen af sommer ind i stuen, sommerhuset eller hvor det passer, med en serie af grøftekantens blomster. Kombiner med nogle af Danmarks sommerfugle og grøntsager fra haven. Sådan 3 x 3, af vores små rammer kan give et løft til hele rummet. Tag naturen med indenfor.

Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion.
Ecocertificeret papir.

3 størrelser.  Rammen er 10×10 cm – 7,5 x 7,5 cm eller 5 x 5 cm. Samme ramme i flere størrelser, så de passer sammen.
Flot gaveide. Nyd flotte og stemningsskabende illustrationer.
Ser du ikke lige yndlings insekt, plante eller dyr , så kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Kornblomst.

Nogen kalder kornblomst for ukrudt, det gør vi ikke.
Kornblomst er fascinerende og flot.
Den kan bruges i flotte grøftekantsbuketter eller i køkkenet. Eller som et flot syn på marken. Nyd dem når de er der.

Friske kornblomstblade og blomster kan bruges i salater for at tilføje en sprød tekstur og en smuk blå farve. Blomsternes lette, peberagtige smag kan give en interessant nuance til grønne salater.
Kornblomster er også ideelle til at dekorere kager, desserter og andre retter. De kan bruges hele eller som kronblade for at tilføje et strejf af farve og elegance.

Tørrede kornblomster kan bruges til at lave te eller infusioner. De siges at have en beroligende effekt og kan blandes med andre urter for at skabe personlige te-blandinger. Der er mange muligheder for selv at lave en skøn urte-te. Prøv med et mix af kornblomst, nye solbærblade og lidt mynte. det er skønt.

Kornblomster kan tørres og knuses for at bruge som et naturligt farvestof eller mildt krydderi i forskellige retter, herunder bagværk og pastaer.

Måske du selv bruger kornblomst kronbladene på anden vi. Vi ville virkelig værdsætte hvis du har lyst til at dele med os. Så deler vi videre her på siden, til glæde for mange.

Har du en god historie om kornblomster så samler vi på sådanne personlige oplevelser.

Denne kornblomst er et kunstprint også kaldet glicee print, af original illustrationen.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen. Miniprint er der altid plads til.
Få glæde af en lille serie af tiny print fra Lund & Nielsen, i små fine rammer.

Vælg et insekt, en anden blomst, en svamp, en blomst, en grøntsag og ...................... du bestemmer,  i en lille serie og nyd synet af Danmark der hjemme, i sommerhuset eller hvor der lige er lidt plads og mulighed.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop