Karl Johan

kr.110.00kr.150.00

Karl Johan

For mange svampesamlere er jagten på Karl Johan-svampen en værdsat del af deres hobby. Denne svamp, kendt for sit flotte udseende og sin rige smag, er virkelig en af naturens gaver. At finde en Karl Johan spisesvamp er for nogen et højdepunkt i svampesæsonen. Den er en favorit i køkkenet, og kan have en god størrelse, måske er der mere end der kan spises med det samme. Er det tilfældet kan den tørres og gemmes.

Gaveide til svampesamleren eller naturelskeren.  Kombiner flere små rammer i flere størrelser, med motiver fra skoven, naturen, stranden og havet.
Vores små rammer passer mange steder i boligindretningen og give stemning fra turene i skoven. Har du en billedvæg så bring lidt af naturens skønhed indenfor.

Massiv egetræsramme med kunstprint af vores egne illustrationer. 100% dansk produktion. Ecocertificeret papir.
Samme ramme i flere størrelser, så de passer sammen. Det giver et flot indtryk når der hænger eller står flere sammen, som et lille galleri.
Flot gaveide til den kræsne. Nyd flotte og stemningsskabende illustrationer.
Ser du ikke lige yndlings insekt, plante eller dyr, så kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Karl Johan

Karl Johan-svampen (Boletus edulis) er en populær spisesvamp i Danmark, kendt for sin rige smag og kødfulde tekstur. Den vokser i løv- og nåleskove fra sensommer til efterår og kan identificeres på sit store, brune hoved og tykke, hvide stok. Svampen er elsket i køkkenet for sin alsidighed og bruges i en række retter.
Husk - Plukning skal ske bæredygtigt for at bevare bestanden. I Danmark nyder mange traditionen med svampejagt, en dejlig dag i skoven alene eller med andre svampeinteresserede, det giver ny energi og godt humør.

Karl Johan og andre spisesvampe fungere som en fremragende smagsgiver pga. den rige og fyldige umami smag.
Pande ristede svampe, stegt med lidt Camelina olie og en slat fløde, på et stykke nybagt fransbrød, så bliver det ikke meget bedre.

Er du interesseret i at læse mere om Karl Johan svampen, så er her et direkte link til Naturbasen, et meget informativt online opslagsværk.

Dette billede er et kunstprint af original illustrationen.
Vi printer på et naturel line certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen.
Miniprint er der altid plads til. Udvid din gallerivæg med flotte motiver fra den Danmark.

Vi har mange forskellige, som alle er vores egne værker. Manger du et bestemt motiv, så kontakt os, måske er det på vej, eller vi kan finde en løsning. Tøv ikke. Vi værdsætter når der kommer forespørgsler på nye motiver.

 

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop