Høsommerfugl – orange

kr.110.00kr.150.00

Hø sommerfugl – orange

I Danmark trives den orange hø sommerfugl i haver, på åbne skovområder og enge. Den foretrækker områder, hvor der er rigelig adgang til blomster, som den kan hente nektar fra.
Du kan mest sandsynligt spotte den fra det tidlige forår til senere på sommeren, hvor blomsterne står i fuldt flor, og vejret tillader den at være mest aktiv. Mælkebøtter er nogle af de tidlige til at blomstre og det er sommerfugle og andre insekter glade for.
Orange hø sommerfugl, er rigtig flot med vinger, hvor sorte linjer tegner sig skarpt mod den lyse baggrund, mens prikker spredes som små øer i den gul/orange farve.

Denne orange hø sommerfugl er et kunstprint af Lund & Nielsens egne fine botaniske illustrationer.
Prisen er incl. ramme i massiv eg, fremstillet i Danmark.
Perfekt gaveide til den naturinteresserede eller have interesserede. De små størrelser er nemme at finde plads til. De er så søde og pynter i hvert et rum.
Her hos Lund & Nielsen kan du se og købe mange fine motiver fra den dansk natur. Originalerne sælges i vores galleri.
Kombiner flere små rammer i flere størrelser, der er rigtig mange muligheder for at sammensætte de helt rigtige farver, motiver og indhold.

Ser du ikke lige det motiv, plante eller dyr, du havde i tankerne, så kontakt os, så har vi nok en løsning.

 

Orange hø sommerfugl

Den orange høsommerfugl, en almindelig syn i Danmark, trives i varierede levesteder lige fra haver til åbne skovområder og engarealer. Denne farverige skabning foretrækker områder, hvor der er rigeligt med blomster, hvilket giver den adgang til dens primære fødekilde, blomsternes nektar. Højsommeren er særligt en tid, hvor den orange høsommerfugl er mest aktiv og synlig, fra sen forår til tidligt efterår, med peak i juli og august, når vejret er varmest.
I disse måneder kan man ofte iagttage den ivrige sommerfugl, som den flittigt besøger blomster i fuldt flor for at indsamle nektar. Den bidrager også til bestøvningen, hvilket understreger dens rolle i økosystemet. For dem, der ønsker at tiltrække den orange høsommerfugl til deres have, kan det være en god idé at plante nektarrige blomster og skabe et miljø, der understøtter biodiversiteten.
Lavendel og Buddleja, som netop også er kendt som sommerfuglebusk, er helt perfekte.

Vil du gøre noget for insekter og sommerfugle i foråret, så vent med at slå græsset til mælkebøtterne er afblomstret. De giver masser af nektar, og dermed mad, i det tidlige forår. Jeg synes også de er flotte.

Vælg et kunstprint af vores orange hø sommerfugl og tag naturen med indenfor. Kombiner og lave en lille serie. Det kunne være høsommerfugl, en mælkebøtte og en mariehøne. Billederne er så fine og skaber hygge og en særlig ro og god stemning. God som gaveide til mange slags hjem. Start din egen billedvæg med flere størrelser af fine illustrationer fra Lund & Nielsen.

Prisen er incl. ramme og kunstprint på lækkert akvarel lignende papir. Farverne er holdbare i mange år frem. Der er rigtig glas i rammerne, det er bare flottere.

Sådan får du flere sommerfugle i din have

Ville du gerne have flere sommerfugle i din egen have ?
Det handler om levesteder. Skab levesteder i din have og så vender insekter og dyr tilbage. Ingen have er for lille eller for stor. Vi kan alle sammen være med til at gøre en forskel.
Gør du noget godt for sommerfuglene, gør du automatisk også noget godt for mange andre dyr.

Sådan gør du:
Vælg blomster til haven der blomstrer på forskellige tidspunkter. Sommerfugle dør af sult hvis ikke der er føde hen over hele perioden. Drop al gift og gødning i haven. Det øger chancerne for hvilke blomster der vil trives og variationen bliver større, til glæde for insekterne.
Læs mere uddybende om mulighederne hos Danmarks naturstyrelse her.

Tænk på sommerfugle og insekter hele året. Lav vinterly. De overvintrer f.eks. i brændestabler, kvasbunker med små-grene og gamle træstammer.

Nyd naturen indenfor, hele året.

Tag naturen med indenfor, uden at skade den. Vælg en serie billeder fra Lund & Nielsen.
Dette billede er et kunstprint af vores egen original illustrationen.
Vi printer på eco certificeret papir af hamp eller agave. Papiret er virkelig lækkert og har en flot overfladestruktur der minder om akvarel papir.
Rammen er fremstillet i Danmark i massiv egetræ.  Ramme og print passer så fint sammen. Prisen er inc. ramme.
Disse små tiny rammerne passer ind rigtig mange steder. De er gode til at give stemning til boligindretningen og glæde til naturglade.

Nyd synet af Danmarks flora og fauna, der hjemme, i sommerhuset eller hvor det føles rigtigt.

Sidste nyt fra Lund & Nielsen

Natsværmere

Natsværmere

Natsværmere er noget helt særligt. De lever i det skjulte, men alligevel er de fantastisk flotte og farverige. Vælg en natsværmer til at hænge på dine vægge og nyd synet far en spændende gruppe af insekter.     Natsværmer - udsnit af akvarel illustration

Overlevelse er sagen

Overlevelse er sagen

Insekter er overlevere. Denne her lever i Danmark. Bliv ikke bange hvis du ser den i virkeligheden.

Danske spisesvampe i galleriet.

Danske spisesvampe i galleriet.

Galleri Lund & Nielsen i Stenlille er ikke så stort. Alligevel er der mulighed for en stor oplevelse. Mulighederne er mange og spændende og udvalget skiftende.Martin har i længere tid arbejdet med danske spisesvampe. De er ret så fascinerende og kan give et rum et...

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop